avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, as dori sa depun o cerere de reluare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, as dori sa depun o cerere de reluare judecata , suspendata ...

Buna ziua,
as dori sa depun o cerere de reluare judecata , suspendata conf art 242. in acest caz trebuie sa platesc taxa de timbru?
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 12:58, 5 Septembrie 2025
Buna ziua

OUG 80/2023 privind taxele judiciare de timbru

Articolul 9
Următoarele cereri formulate în cursul procesului sau în legătură cu un proces se taxează astfel:
g) cereri pentru repunerea pe rol, când suspendarea judecării se datorează părților - 50% din taxa judiciară de timbru pentru cererea sau acțiunea a cărei judecare a fost suspendată;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 9, lit. g) din oug nr. 80/2013 privind taxele judiciare de timbru edigeo44 edigeo44 La cererea pt. repunerea pe rol, cand suspendarea judecarii se datoreaza partilor, se taxeaza cu 50% din taxa judiciara de timbru, pt. cererea sau actiunea a ... (vezi toată discuția)
Taxa si timbru judiciare pentru cerere expediere la domiciliu decizie tribunal, ca, iccjr svneagu svneagu Buna ziua, am o problema - cu toate ca pana azi am primit acasa decizii ale tribunalelor, curtilor de apel si ICCJR (ultima din 15.07.2013 precizeaza ca in ... (vezi toată discuția)
Suspendă judecarea cererii. cu recurs pe toată durata suspendării catalin_c8747 catalin_c8747 Am primit aceasta decizie intr-un dosar pentru ca nu am furnizat Instantei toate actele cerute de aceasta. Pentru redeschiderea cauzei cum trebuie sa procedez, ... (vezi toată discuția)