avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Întrebari legate de trecerea in cartea de imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Întrebari legate de trecerea in cartea de imobil

Buna ziua , Am si o intrebare legata de trecerea in cartea de imobil. Daca sa zicem stau intr-o locuinta 10 zile pe luna plec 10 zile si ma intorc apoi pentru inca zece zile pentru a pleca din nou , trebuie sa fiu trecut in cartea de imobil. Locuinta nu este permanenta, este ocazionala .
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2025
Laramasa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 5 Septembrie 2025
Cartea de imobil pentru imobilele cu destinație de locuință este documentul de evidență în care se înscriu, în condițiile legii, datele persoanelor care locuiesc în imobilele cu destinație de locuință.

Locuința - Construcție alcătuită din una sau mai multe camere de locuit, cu dependințele, dotările și utilitățile necesare, care satisface cerințele de locuit ale unei persoane sau familii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil ririnuk ririnuk O societate platitoare de TVA care are ca obiect de activitate inchirierea de bunuri imobiliare, doreste sa vanda un apartament cu lucrurile pe care le are in ... (vezi toată discuția)
Locuinta adjudecatorul adjudecatorul buna ziua, intrebarea mea este care este acceptiunea dpdv al legii al unei locuinte. Intrebarea mea este legata de faptul ca participand la licitatia ... (vezi toată discuția)
Legal, sau? daniotil daniotil Societatea cooperativa de consum la care activez a inchiriat unor persoane fizice in cadrul depozitelor en-gros , camere pentru locuit(mentionez ca acestea nu ... (vezi toată discuția)