avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am părăsit locul de munca 30 minute fără să ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am părăsit locul de munca 30 minute fără să ...

Bună seara.Am părăsit locul de munca 30 minute fără să anunț subalternul.Poate să îmi facă referat pe baza asta?Am fost plecat la baie nu am ieșit din secție.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 09:13, 5 Septembrie 2025
Buna ziua

Trebuie sa cititi regulamentul de ordine interioara precum si obligatiile din fisa postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mă poate obliga angajatorul să fac curat și în afara spațiului meu de lucru? tcvs tcvs Bună ziua. Situația mea este următoarea. Angajatorul dorește ca eu să fac curat în tot biroul, deși în fișa postului scrie că eu trebuie să curăț ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzata penal de nereguli in contabilitate? angela.o angela.o As avea o intrebare. Am fost angajata ca si economist la o firma si din motive care tin strict de directorul firmei, nu am putut depune bilantul la timp. Am ... (vezi toată discuția)
Fisele de post alina_zna alina_zna v a rog frumos sa ma ajutati in legatura cu o problema, eu sunt secretara la o firma si doamna directoare m-a delegat sa fisele posturilor tuturor ... (vezi toată discuția)