avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua am un vecin care pune animale moarte langa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am un vecin care pune animale moarte langa gard și ...

Bună ziua am un vecin care pune animale moarte langa gard și mirosul este insuportabil face asta de doua săptămâni el are o problemă cu toată lumea este foarte agresiv și zice că lui nu-i poate face nimeni nimic am mai avut probleme cu el în trecut și acum cred că o face din răzbunare. Menționez că locuiesc singură cu doi copii și as vrea ca orice acțiune a mea sa fie sub anonimat, va mulțumesc

Alte discuții în legătură

În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic ... todirasc todirasc În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic în gospodăria mea,din cauza unui adăpost de animale(capre) în număr de peste 60 de ... (vezi toată discuția)
Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Distanta fata de casa a unei custi de caine ReIn ReIn Buna ziua. As dori sa ma sfatuiti cu o problema. Am facut o plangere celor de la Directia Sanitar Veterinara impotriva vecinului care a amplasat cuşca ... (vezi toată discuția)