Doi coproprietari A și B vând în cadrul convenției de recompensă pentru succes, lui C, o suprafață de teren, teren ce reprezintă contribuția de 50% a fiecăruia din coproprietari și care teren se desprinde din terenul comun inițial dobândit de amândoi coproprietari (A și B renunță la câte-o suprafață egală fiecare)........
După cca 12 ani ”cumpărătorul” terenului, donează acel teren integral numai unui dintre coproprietari (lui A), știind foarte bine că de fapt sunt doi coproprietari inițiali (A și B) și nefăcând cunoscut acest lucru și lui B.... Astfel A prin această manevră se vede REÎMPROPRIETĂRIT cu terenul lui inițial și în plus devine proprietar și pe partea de teren a lui B...... Cum se poate numi asta ??? Ce cale legală există în cazul în care A nu mai vrea să doneze partea ce se cuvena lui B, înapoi către B ?? Nu pare asta o înșelăciune ??
Donatie apartament
fabiola46
Sunt divortata dar nu am facut partaj.Fiul meu a implinit 18 ani si vrem sa -i donam lui apartamentul.Am inceput cadastrul si de acolo mi s-a spus ca nu este ... (vezi toată discuția)
Donatie
essteffan
Buna ziua,
In primul rand o sa multumesc anticipat tuturor celor care raspund la aceasta solicitare.
Sotia mea a primit de la parinti o bucata de pamand ... (vezi toată discuția)