avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renuntare la urmarirea penala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renuntare la urmarirea penala

S-a pus in miscare actiunea penala impotriva mea pentru omisiunea sesizarii in sensul ca in calitate de sef ocol , nu am informat in scris parchetul despre o paguba in padure care este notata ca infractiune . Paguba de 1940 lei s-a recuperat de la padurar . Sesizarea parchetului , nu o face seful de ocol personal ci persoana care se ocupa cu paza padurilor .Dar seful de ocol raspunde de toate . As dori sa stiu daca as putea beneficia de prevederile art.318 ( renuntarea la urnarirea penala )
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:26, 8 Septembrie 2025
Buna ziua, trebuie analizata indeplinirea conditiilor legale privitoare la renuntare prin raportare la fapta concreta, probe si acte din dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de arbori din padurea mea ! bĂtaie de joc la adresa proprietarilor ... carolina21000 carolina21000 FURT DE ARBORI DIN PADUREA MEA ! BĂTAIE DE JOC LA ADRESA PROPRIETARILOR DE PĂDURI ! Codul Silvic e o bataie de joc la adresa propietarilor de paduri. Eu am ... (vezi toată discuția)
Padure "pazita" de ocolul silvic sorinflorentin2106 sorinflorentin2106 Dețin in posesie 11 ha pădure pentru care plătesc paza la un ocol silvic. Când am primit in posesie aceasta pădure am observat mai târziu ca un ... (vezi toată discuția)
Neglijenta in serviciu-legislatie succesiva in timp pt calculul prejudiciului marian14 marian14 buna, Problema mea e putin mai controversata, am fost angajat la primarie ca muncitor calificat cu gestiune si atributii de paznic de pasuni.Gestiunea ... (vezi toată discuția)