avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am concurat pe un post de asistent medical ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am concurat pe un post de asistent medical PL si am ...

Buna ziua. Am concurat pe un post de asistent medical PL si am luat examenul. Am si studii superioare. Care este termenul in care pot cere trecerea la grad de SS pt salarizare?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 5 Septembrie 2025
Nu exista termen si nu aveti cum sa faceti asa ceva..ati acndidat pentru un post care necesita PL...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale, asistent medical principal cu studii superioare ramunna ramunna Buna ziua. Sunt asistenta la obstetrica ginecologie cu grad principal. Din anul 2001 ocup functia de asistenta sefa iar vechimea totala in munca este de 33 ... (vezi toată discuția)
Salarizare buhum buhum lucrez intr-un spital de urgenta ,am finalizat studii superioare de asistenta medicala. doresc sa ma informez in legatura cu salarizarea aferenta studiilor ... (vezi toată discuția)