avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara am făcut o faptă de furt cu geanta in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara am făcut o faptă de furt cu geanta in Portugalia ...

Buna seara am făcut o faptă de furt cu geanta in Portugalia acuma 13 ani acuma sunt chemată în instanță la noi in Romania cu comisia rogatorie internationala ce mise poate întâmpla ?

Alte discuții în legătură

Furt alex10 alex10 Salut! Am o problema. In urma cu 10 luni,impreuna cu un prieten am furat o geanta de la o femeie,iar acum mi s-a dat citatie sa merg la politie,am mers si mi ... (vezi toată discuția)
Martor in proces penal mylygabi mylygabi Buna ziua, Am fost chemat ca martor intr-un proces penal. Se pare ca cel ce ma chemat este chiar inculpatul. Din pacate resedinta mea nu mai este in ... (vezi toată discuția)
Comisie rogatorie internationala kiti00 kiti00 Buna ziua! Va expun urmatoarea situatie de fapt care a dus la formularea mea catre o instanta de judecata(judecatorie) a unei cereri de constituire comisie ... (vezi toată discuția)