avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Am un dosar de executare silita din 2014 ce as putea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am un dosar de executare silita din 2014 ce as putea face ...

Buna. Am un dosar de executare silita din 2014 ce as putea face sa fie prescris
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:23, 6 Septembrie 2025
În cazul.in care încearcă ss va execute silit angajați avocat și formulați contestație la executare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua marianaafrem marianaafrem Am facut un contract cu o firma de telefonie in data de 02-06-2014 pe o perioada de 2 ani si am platit doar 3 facturi (adica 3 luni) . Azi 15-01-2019 am primit ... (vezi toată discuția)
M-am trezit cu popripre pe cont in urma cu cateva zile. singura ... stanvasilesv stanvasilesv M-am trezit cu popripre pe cont in urma cu cateva zile. Singura informatie din SMS e numele executorului. Acesta nu mi-a spus decat ca ar fi o factura ... (vezi toată discuția)
Credit bancar neplatit!!! bgrs81 bgrs81 Buna ziua.Am tot consultat internetul si cam toata lumea spune acelasi lucru , nu stiu ce sa fac daca ma poate ajuta cineva. Povestea mea incepe asa...in anul ... (vezi toată discuția)