avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Am următoarea speță: un pensionar cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Am următoarea speță: un pensionar cu grad de invaliditate ...

Buna ziua! Am următoarea speță: un pensionar cu grad de invaliditate III da titularizarea in învățământ și ocupă în ședința publică 4 ore pe săptămână. ( Menționez că până acum a lucrat in alt domeniu și este primul an in învățământ).Va rog să îmi spuneți cum poate fi încadrat în sistem plata cu ora sau la normă.? Am citit legea și este interpretabilă. Menționez că nu mai are alte ore.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:09, 6 Septembrie 2025
Poate fi incadrat cu contract individual de munca normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala eneramona eneramona sunt in pensie de boala si vreau sa lucrez.pot pierde pensia daca ma angajez? (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate si salariu steliandragoi steliandragoi Bun gasit, Avem o speta: O persoana incadrata in gradul 3 de invaliditate avand drept de munca jumatate de norma se angajeaza cu norma intreaga. ... (vezi toată discuția)