avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ,in 2020 am.lucrat la o.banca si am facut un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ,in 2020 am.lucrat la o.banca si am facut un credit pe.numele ...

Buna ,in 2020 am.lucrat la o.banca si am facut un credit pe.numele sotului fara stirea lui ,pe care l-am inchis in 2021,cand acesta a aflat de el.De atunci si-a facut el alt credit la aceasi banca.Acum suntem despartiti si ma santajeaza cu acest aspect.Ce pot sa fac in situatia data?Exista termen de prescripție?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 12:04, 6 Septembrie 2025
Bănuiesc că acea închidere a contului din 2021 a solicitat-o el. Părerea mea este că dacă nu a acționat atunci nu mai poate face nimic, având în vedere că, probabil, el a solicitat închiderea contului și a parcurs procedura aferentă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog tare mult sa ma ajutati cu niste pareri in ... G. V. G. V. Buna ziua, Va rog tare mult sa ma ajutati cu niste pareri in legaturi cu efectuarea concediului de odihna / raportarea lui si plata zilelor ramase in caz de ... (vezi toată discuția)
Inadvertente intre banca si biroul de credite george_iulian george_iulian Buna ziua, Am si eu o problema legata de banca sau si de biroul de credite: Acum mai bine de 4 luni am inchis optiunea de overdraft ca mai apoi sa inchid ... (vezi toată discuția)
Partaj la divort mirela150280 mirela150280 in timpul casatoriei sotul meu a facut un imprumut la banca.acum ne-am despartit.instanta ma poate obliga sa platesc jumatate din acel imprumut.mentionez ca cu ... (vezi toată discuția)