avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ma confrunt cu urmatorul raspuns redactat de catre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ma confrunt cu urmatorul raspuns redactat de catre Primarie: ...

Ma confrunt cu urmatorul raspuns redactat de catre Primarie:
Cel mai recent răspuns: stircu , utilizator 17:16, 6 Septembrie 2025
Lucrarile sunt autorizate conform autorizatiei in termen. AU FOST EFECTUATE MODIFICARI ALE DOCUMENTATIEI INITIAL APROBATE, MODIFICARI CARE, IN FUNCTIE DE NATURA LOR, VOR TREBUI CONSEMNATE PRIN DISPOZITII DE SANTIER.
AVAND IN VEDERE FAPTUL C A LUCRARILE SUNT IN CURS DE EXECUTIE NU PUTEM FORMULA UN PUNCT DE VEDERE PRIVIND RESPECTAREA DOCUMENTATIEI DECAT DUPA FINALIZAREA ACESTORA, CA URMARE A NOTIFICARII PROPRIETARULUI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procesul verbal de receptie finala a constructiei adnanomer adnanomer Ma aflu in faza de finalizare a constructiei si am fost informat de catre dirigintele de santier ca pentru intocmirea procesului verbal de finalizare a ... (vezi toată discuția)
Expert evaluator obligatoriu? swef swef Buna ziua .Ma numesc popescu m si am ridicat o casa in regie proprie. La receptie am constatat ca toate procesele verbale incheiate pe parcursul lucrarii de ... (vezi toată discuția)
Confiscarea apartamentului de patre primarie lilianamcn lilianamcn Am un prieten care este proprietar al unui apartament intr-un bloc cu risc seismic, in care primaria capitalei a demarat proceduri de reabilitare. Acest ... (vezi toată discuția)