avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Sunt in proces de divort iar sotul meu a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Sunt in proces de divort iar sotul meu a trimis poze ...

Buna ziua!
Sunt in proces de divort iar sotul meu a trimis poze cu mine, facute in casa, in care aveam un episod de acnee pronuntata și alte afectiuni ale pielii, tuturor colegilor de munca, pe adresele de e-mail de la munca. Este un loc nou de munca iar colegii ma stiu de foarte putin timp. Pozele au ajuns la peste 100 de persoane din toata lumea. Acesta a mai trimis un al.doilea email cu alte poze cu promisiunea că va trimite zilnic câte unul cu tot felul de poze cu mine. A facut o adresa de email cu numele meu asa ca le trimitea practic in numele meu. Am fost la.sectia de politie de care.apartin si.la. IPJ de unde mi s-a spus ca pana nu trimite poze nud cu mine nu au ce face. Am depus solicitare ordin de protectie care a fost respinsa ca neîntemeiata, trebuie sa ii platesc si cheltuieli de judecata. Chiar e atat de usor sa scape fara nici o consecinta a faptelor sale? In ce tara traim?

Alte discuții în legătură

Hartuire e-mail midnight.rain midnight.rain Buna ziua, Va scriu in legatura cu o persoana care de mai bine de 18 luni imi trimite o seama de mesaje prin e-mail, fie prin adresa proprie, fie prin ... (vezi toată discuția)
Scchimbare adresa de email gabiv2 gabiv2 Buna ziua! Cum as putea sa-mi schimb adresa de email din \\\"informatii personale\\\" cea unde primesc a (vezi toată discuția)
Colet reținut în vama rkq2pj rkq2pj Buna ziua, Am o problema foarte mare cred eu, In data de 15.08.2018 am câștigat o licitație(5$) pe ebay pentru un generator de impulsuri ... (vezi toată discuția)