avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Buna, scuze! Daca am pfa si ma ocup cu marfa (adidasi) ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Buna, scuze! Daca am pfa si ma ocup cu marfa (adidasi) cand completez ...

Buna, scuze! Daca am pfa si ma ocup cu marfa (adidasi) cand completez pentru declaratia unica cheltuielile deductibile, se pun doar pentru adidasi vanduti sau pentru toata factura de la furnizor( adica toti adidasi cumparati). Ca asa eu am cumparat marfa de 5000 lei si am vandut doar 1000 lei. Si pe declaratia unica voi iesi in pierdere si nu platesc taxe?

Daca ma puteti ajuta as fii foarte recunoscator!
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)
Daca am pfa contabilitate partida simpla, cheltuielile deductibile ... Bogdan345r Bogdan345r Daca am pfa contabilitate partida simpla, cheltuielile deductibile se completeaza direct. Adica eu am adidasi sa vand, pun direct toate perechiile si daca nu ... (vezi toată discuția)
Control financiar Viorel-nt-s Viorel-nt-s Buna seara ! Sunt o PFA cu obiect de activitate \"comert...\"am avut un control fiscal initial pentu 2007-2009 apoi si pe 2006 ( toata activitatea ). Eu am ... (vezi toată discuția)