avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Daca am pfa contabilitate partida simpla, cheltuielile ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Daca am pfa contabilitate partida simpla, cheltuielile deductibile ...

Daca am pfa contabilitate partida simpla, cheltuielile deductibile se completeaza direct. Adica eu am adidasi sa vand, pun direct toate perechiile si daca nu le am vandut pe declaratia unica la cheltuieli, sau trebuie sa scad doar ce am vandut. Parca asa era la srl in dubla nu?

Alte discuții în legătură

Buna, scuze! daca am pfa si ma ocup cu marfa (adidasi) cand completez ... Bogdan345r Bogdan345r Buna, scuze! Daca am pfa si ma ocup cu marfa (adidasi) cand completez pentru declaratia unica cheltuielile deductibile, se pun doar pentru adidasi vanduti sau ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa potarnichegalbena potarnichegalbena Buna seara Am un pfa de resurse umane din mai 2014. In iunie 2014 am depus declaratia 220, cu un calcul estimativ al veniturilor si cheltuielilor. Acum ... (vezi toată discuția)
Documente contabile pe care trebuie sa le intocmeasca un pfa melcsy melcsy grupa CAEN 107, si 1071, 1072 fabricarea prajiturilor. va multumesc din suflet pentru raspuns (vezi toată discuția)