avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... BUNA ZIUA. TATAL MEU A INCEPUT SA INSTRAINEZE ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

BUNA ZIUA. TATAL MEU A INCEPUT SA INSTRAINEZE LUCRURILE DIN CASA. ...

BUNA ZIUA. TATAL MEU A INCEPUT SA INSTRAINEZE LUCRURILE DIN CASA. SUNT PERSOANE CARE VIN IN LIPSA NOASTRA ACASA LA EL LASANDU-L FARA PENSIE . ALTE PERSOANE VIN SI IL DUC CU AUTOTURISMUL IN PROXIMITATEA ORASULUI . HRANA PE CARE NOI AM DUS-O A RAMAS NEATINSA. VA ROG SA MA INDRUMATI CE SA FAC IN ACEASTA SITUATIE. NU POT SA IL CONVING SA VINA SA LOCUIASCA CU NOI. VA MULTUMESC FRUMOS
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:17, 7 Septembrie 2025
Nu puteți face nimic. Este dreptul lui să trăiască liber așa cum consideră că este mai bine.
Deci legal NU puteți să-i contrângeți drepturile și libertățile.
Trebuie găsit răspunsul. DE CE a recurs la acest comportament. Ce l-a determinat'?!
Ce varsta are? Are vreun diagnostic ce implica sanatatea mintala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme in familie cu fratele-persoana oligofrena madi60 madi60 Am un frate de 60 de ani diagnosticat cu oligofrenie. Locuieste cu mama mea, in varsta de 92 de ani, care are un ochi afectat in totalitate de cataracta, iar ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie lenor lenor [b]Salutare , Am si eu o mare problema in familie si anume Verisoara mea este casatorita de aprox 1 an cu un barbat destul de violent ,bataia este rupta ... (vezi toată discuția)
Control psihiatric nicu_chiracu nicu_chiracu Am o intrebare: cum sa procedez pentru a apela la un control psihiatric pentru mama mea, care este proprietar in acte in casa in care locuim impreuna de o ... (vezi toată discuția)