avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Care este procedura de reclamatie in cazul unei ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Care este procedura de reclamatie in cazul unei lucrari service ...

Care este procedura de reclamatie in cazul unei lucrari service intr-un service autorizat care nu a reparat problema pentru care s-a intervenit asupra masinii, dar am ramas cu o paguba in buzunar?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:04, 7 Septembrie 2025
Bună ziua
Mergeți la service care a reparat mașina si vă manifestați nemulțumirea printr o petiție.
am stat de vorba cu ei si mi-au spus ca au facut tot ce s-a putut. problema nu a disparut. doar banii din buzunarul meu
Ultima modificare: Duminică, 7 Septembrie 2025
DragoB, utilizator
Dacă insistați în privința sumei de bani mă gândesc la o sumă destul de mare.
Puteți actiona în judecată service respectiv.
Dacă spuneți că este service repr are în mod sigur înregistrarea video a intervenției din service.
Luați un avocat si cereți înregistrarea video din service.
Trebuie văzut dacă intr-adevar s au străduit să repare autoturismul.
Aveți nevoie de hotărârea instanței pentru înregistrarea video.
În ziua de astăzi sunt destule cazuri cu escrocherii in service.
Este foarte posibil să nu fi reparat autoturismul.

Succes!!
Puteți sesiza ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am postat recent un review negativ pe google despre ... Geo2025 Geo2025 Bună ziua! Am postat recent un review negativ pe Google despre un service auto, în care am povestit exact ce am pățit (cu detalii reale și dovedibile: ... (vezi toată discuția)
Petiție anpc împotriva unui service auto, legat de calitatea ... libertatenucomunism libertatenucomunism Petiție ANPC împotriva unui service auto, legat de calitatea proasta a lucrărilor Eu sunt proprietarul mașinii, pe factura eliberata sunt client, am ... (vezi toată discuția)
Garanție comerciala - telefon mobil Calin92 Calin92 Bună ziua! Am o situație inedita și pe care nu știu cum as putea sa o mai gestionez. Am un telefon mobil pentru care exista garanție comerciala pana în ... (vezi toată discuția)