avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factură fiscală printată - ce sancțiune exista?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factură fiscală printată - ce sancțiune exista?

Ce sancțiune exista dacă declar o factura fiscala care respecta toate condiții de factură simplificată dar formatul printat este factura fiscala?
Ultima modificare: Luni, 8 Septembrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioana Chirita , Consultant fiscal 11:31, 8 Septembrie 2025
Buna ziua,

Inteleg ca intruniti conditiile pentru a emite factura simplificata insa optati pentru a emite factura normala.

Legea prevede posibilitatea de a emite factura simplificata in anumite conditii nu obligativitatea.
Puteti emite factura normala cu respectarea informatiilor obligatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o factură scanată, primită pe e-mail și printată, însă contabila nu vrea sa o deconteze. ce este de făcut? Gya2000 Gya2000 Am o factura scanata, primita pe e-mail si printata, insa contabila nu vrea sa o deconteze. Ce este de facut? Mentionez ca nu pot intra in posesia unei facturi ... (vezi toată discuția)
Emtere factura pentru client extern amatei amatei Buna ziua, Sunt PFA si am emis o factura pt un client din UE. Firma respectiva nu imi cere sa le trimit facturi. Exista vreo prevedere legala care sa ma ... (vezi toată discuția)
Emiterea de facturi sub 100 € FLORIAN MAGUREANU FLORIAN MAGUREANU Buna ziua. Intampinam probleme cu emiterea de facturi la alimentarea cu combustibili din statiile Rompetrol, nu vor sa emita factura in cazul in care suma nu ... (vezi toată discuția)