avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, pentru Reges online este ok sa merg la itm ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, pentru Reges online este ok sa merg la itm sa iau ...

Buna ziua, pentru Reges online este ok sa merg la itm sa iau user si parola, (care este valabila 30 zile) dupa care sa deleg un angajat? el poate lucra doar 30 zile? sau pana revoc delegarea? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:29, 9 Septembrie 2025
Nu se ia user si parola pentru noua aplicatie ..userul este adresa de email a dvs , iar parola v-o creati singura.

Puteti face asa ceav, sa luati accept doar pentru 30 de zile si sa dati delegare unui slaariat , care trebuie sa aiba semnatura digitala si cont REGES-ONLINE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna dimineata, Cum facem cont pentru angajator pe REGES ONLINE, fiindca atunci cand accesez aplicatia angajator imi solicita nume prenume, nicidecum ... (vezi toată discuția)
Transfer date din vechiul revisal in noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Transfer date din vechiul Revisal in noul Reges Online Buna ziua, Stie cineva cum se face preluarea datelor din Revisal in noul Reges Online? Intreb ... (vezi toată discuția)
Probleme cu itm-ul branzovenescu branzovenescu Buna Seara Pe 31 martie am angajat prima persoana la firma si pe 30 martie am trimis pe cineva cu dischetele si ca sa ridice parola de la ITM pentru revisal ... (vezi toată discuția)