avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Continuare munca dupa implinirea varstei de 70 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Continuare munca dupa implinirea varstei de 70 ani Persoana pentru ...

Continuare munca dupa implinirea varstei de 70 ani

Persoana pentru care intreb, a iesit la pensie la varsta legala de 65 de ani in septembrie 2020, iar in februarie 2022 s-a angajat cu contract pe perioada nedeterminata. Acum face 70 de ani, dar ar vrea sa continue sa lucreze la aceasi institutie. Personal din ceea ce am citit nu am gasit in lege sa fie interzis sa poata continua, doar daca i se da de la medicina muncii ca nu mai este apt. Ar fi undeva in lege alt motiv pentru care nu ar avea voie?

Va multumec
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 20:41, 9 Septembrie 2025
Este in sectorul bugetar?
Da , este la institutie publica. firma de paza iar dansul este agent de paza
Este angajatul institutiei publice in functie de agent de paza ? sau angajatul unei firme de paza si locul de munca e la institutie publica ? De obicei , institutiile publice nu au personal de paza propriu , ci fac contracte cu firme de paza .
Ultima modificare: Marți, 9 Septembrie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legal sau ilegal Simona_80 Simona_80 Buna ziua, Salariatul este agent de paza la o institutie bugetara. Conform restructurarilor din ultima vreme din sectorul bugetar, care il vor afecta, i se ... (vezi toată discuția)
Angajare attarion attarion Buna ziua. Am 49 de ani si as dori sa ma angajez ca agent de paza. Mentionez ca in urma cu 8 ani am suferit un infarct miocardic , apoi mi s-a montat un stent. ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu angajat contractual institutie publica Dan_Oprea Dan_Oprea Buna ziua, am o intrebare legata de pensionarea unei femei ,angajat contractual - muncitor necalificat la o institutie publica, care a primit decizia de ... (vezi toată discuția)