Continuare munca dupa implinirea varstei de 70 ani
Persoana pentru care intreb, a iesit la pensie la varsta legala de 65 de ani in septembrie 2020, iar in februarie 2022 s-a angajat cu contract pe perioada nedeterminata. Acum face 70 de ani, dar ar vrea sa continue sa lucreze la aceasi institutie. Personal din ceea ce am citit nu am gasit in lege sa fie interzis sa poata continua, doar daca i se da de la medicina muncii ca nu mai este apt. Ar fi undeva in lege alt motiv pentru care nu ar avea voie?
Este angajatul institutiei publice in functie de agent de paza ? sau angajatul unei firme de paza si locul de munca e la institutie publica ? De obicei , institutiile publice nu au personal de paza propriu , ci fac contracte cu firme de paza .
Legal sau ilegal
Simona_80
Buna ziua,
Salariatul este agent de paza la o institutie bugetara. Conform restructurarilor din ultima vreme din sectorul bugetar, care il vor afecta, i se ... (vezi toată discuția)
Angajare
attarion
Buna ziua. Am 49 de ani si as dori sa ma angajez ca agent de paza. Mentionez ca in urma cu 8 ani am suferit un infarct miocardic , apoi mi s-a montat un stent. ... (vezi toată discuția)