avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am intrat într-o aplicație și mi-a cerut poza ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am intrat într-o aplicație și mi-a cerut poza ...

Bună ziua, am intrat într-o aplicație și mi-a cerut poza cu buletinul și cu fata mea, poate face acel cineva ceva cu ele? Ma refer ilegal sa scoată bani sau ceva de genu
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 22:21, 9 Septembrie 2025
Poate face multe, daca cere si gaseste creduli care sa i le ofere. E greu, sa te pui in mintea cuiva care cere asa ceva.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de aplicatie ..nu poate scoate bani cu poza dvs.
Cel mai probabil câteva abonamente la telf ( Vodafone, Orange și Telekom, ).
Omul își ia cel mai scump telf la abonament cu BI tău..( credite pe numele tău)
Poate comite diverse fraude cum ar fi înregistrarea pe platforme online sau crearea de conturi false,unde imaginea facială nu poate fi verificată.

Mihai1232 a scris:

Bună ziua, am intrat într-o aplicație și mi-a cerut poza cu buletinul și cu fata mea, poate face acel cineva ceva cu ele? Ma refer ilegal sa scoată bani sau ceva de genu

Ultima modificare: Marți, 9 Septembrie 2025
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am platit abonamentul la telefonul mobil se intampla ceva??? shukar shukar Deci am facut un abonament cosmote in 2009 si nu am platit deloc pana acuma ! Iar acum in 2011 am primit de la topfactoring sa plates 2600 ron ca altfel ma da ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Aplicatie software care incalca dreptul la intimitate Claud333 Claud333 Buna ziua, In primul rand va multumesc pentru timpul acordat si pentru efortul depus in oferirea raspunsurilor, consider acest portal foarte util. Sper sa ma ... (vezi toată discuția)