avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mi-am schimbat domiciliul in alt judet si doresc sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mi-am schimbat domiciliul in alt judet si doresc sa tranfer copilul ...

Mi-am schimbat domiciliul in alt judet si doresc sa tranfer copilul . Tatal nu este deacord. Am deschis proces si ordonanta insa cea din uram inca nu s-a aprobat. Nu imi aproba nimeni transferul fara acordul lui sau ordonanta. Ce as mai putea face?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:10, 9 Septembrie 2025
Doar să așteptați decizia instanței.
N-aveți alternativă legală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanța președințială LLia LLia 1.S-a deschis proces de divort de unul din soți. La momentul deschiderii minorul locuia cu unul din părinti -tatal. Ulterior s-a făcut ordonanța ... (vezi toată discuția)
Mutarea de catre mama a copilelor de la scoala Gabi 72 Gabi 72 Buna ziua sunt divortat din 2011 iar in urma casatoriei a rezultat 2 fetite. Fata cea mare de atunci locuieste cu mine,intre timp mai precis anul acesta si ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot lua copilul? Stefania.T Stefania.T Buna seara! Anul trecut m-am judecat cu fostul soț sa imi pot lua copilul in strainatate,unde si locuiesc, iar pe atunci judecătorul a decis ca sa mute ... (vezi toată discuția)