avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, tatăl meu a decedat acum 14 ani, eu cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, tatăl meu a decedat acum 14 ani, eu cu mama mea ...

Bună seara, tatăl meu a decedat acum 14 ani, eu cu mama mea încă nu am dezbătut succesiune. Singurul bun rămas este o casă care a fost construită înaintea căsătoriei și terenul aferent casei. Care sunt cotele noastre și dacă ea are și alte drepturi având în vedere situația casei? Mulțumesc pentru timpul acordat și pentru răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:09, 9 Septembrie 2025
Dvs moșteniți 3/4, iar mama 1/4.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii - fara copii ai decedatilor Elena27R Elena27R Buna ziua, Suntem in situatia de a cumpara o casa si terenul aferent care a ramas in urma decesului unor rude, matusa si unchi decedati amandoi acum 1 an. ... (vezi toată discuția)
Succesiune IONY1972 IONY1972 Buna seara! Mama a decedat acum 7 ani,tatal a decedat de curand.Suntem 2 frati dintre care unul din prima casatorie a tatalui (nu infiat).Mentionez ca nu s-a ... (vezi toată discuția)
Succesiune ninett ninett Bună seara! Vă cer părerea și sfatul în următoarea problemă: doi soți divorțează, se face partajul bunurilor, cei doi copii rămân, prin hotărâre ... (vezi toată discuția)