avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama nu are titlu de proprietate de la casa ei dar are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama nu are titlu de proprietate de la casa ei dar are o copie ...

Mama nu are titlu de proprietate de la casa ei dar are o copie eliberată de primăria satului unde se afla casa,cum pote obține titlul în original ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 00:02, 10 Septembrie 2025
Să ceară un duplicat după titlul de proprietate, iar apot s întabuleze în CF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate georgetra georgetra Buna ziua! Am facut acum un an succesiune dupa bunicii mei decedati. Titlul de proprietate pentru casa si teren agricol s-a pierdut. La aceasta proprietate ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc. proprietar in titlul de proprietate din ... Loredana_Loredana Loredana_Loredana Mostenire cu bucluc. Proprietar in Titlul de Proprietate din 1995 Pe acest titlu de proprietate este o casa + intravilan si un teren extravilan. In urma ... (vezi toată discuția)