avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,imprduna cu sotul am achizitionat in timpul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,imprduna cu sotul am achizitionat in timpul casatoriei ...

Buna ziua,imprduna cu sotul am achizitionat in timpul casatoriei un apartament prin credit,iar acum o luna eu m-am mutat la mama urmand ca in viitor sa demaram procedura de divort.Problema e ca el a schimbat yala de la apartament,iar eu nu mai am acces deloc.Are acest drept?Multumesc

Alte discuții în legătură

Partaj, schimbare yala proprietate comuna marcela_solomon marcela_solomon Buna ziua!Ma numesc Marcela Solomon si apelez la dumneavoastra cu speranta ca ma puteti ajuta! Sunt divortata de fostul meu sot de anul trecut(2015),dar ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului de abitatie bejenar.mariacristina@yahoo.com bejenar.mariacristina@yahoo.com Buna ziua, Care este procedura legala pe care trebuie sa o urmez in urmatoarea situatie: am locuit cu sotul si cumnatul meu in apartamentul mostenit de la ... (vezi toată discuția)
Pretentii privind nefolosinta unui bun comun biblos biblos Unul dintre fostii soti a plecat din locuinta (apartament proprietate comuna celor doi soti )inainte de pronuntarea divortului. Dupa procesul de divort ... (vezi toată discuția)