Salutare, am primit la munca o foaie de la un "executor, Duruian Ionel" prin care mi se aduce aminte si mi se opresc lunar 1000 de lei din salariu, pentru o datorie la banca din 2008, foaia a fost trimisa la mine la munca acum o saptamana, eu stiam ca dupa 3 ani se prescriu datoriile la banca, intr-adevar in 2008 am luat 40000 de lei de la banca, dar am platit 15000 de lei din ea, pe foaia respectiva scrie ca mai am de platit 65000 de lei.
Foaia care a fost trimisa la mine la munca nu are pe ea nici o stampila, nici o semnatura, doar alb si negru. Cand m-am dus la munca sa le zic de ce imi opresc banii respectivi si sa nu o mai faca pentru ca foaia trimisa nu avea nici o semnatura / stampila pe ea mi s-a spus sa ma duc la executor sa dea alta foaie prin care sa zica sa nu mai imi opreasca 1000 de lei la munca.
Pe numele meu nu este deschis nici un dosar pe portal.just.ro , si nici numarul de dosar de pe foaia aceea nu il gasesc nicaieri ca fiind deschis.
Nu prea stiu ce sa fac, daca aveti vreo idee as aprecia sa o aud, multumesc
Prescris sau nu?
bliana
Buna ziua!
Am luat un credit prin 2006, l-am refinantat prin 2008 si, in urma pierderii locului de munca si a unor probleme familiale, nu am mai reusit sa ... (vezi toată discuția)