avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperator bancar dupa 18 ani
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperator bancar dupa 18 ani

Salutare, am primit la munca o foaie de la un "executor, Duruian Ionel" prin care mi se aduce aminte si mi se opresc lunar 1000 de lei din salariu, pentru o datorie la banca din 2008, foaia a fost trimisa la mine la munca acum o saptamana, eu stiam ca dupa 3 ani se prescriu datoriile la banca, intr-adevar in 2008 am luat 40000 de lei de la banca, dar am platit 15000 de lei din ea, pe foaia respectiva scrie ca mai am de platit 65000 de lei.

Foaia care a fost trimisa la mine la munca nu are pe ea nici o stampila, nici o semnatura, doar alb si negru. Cand m-am dus la munca sa le zic de ce imi opresc banii respectivi si sa nu o mai faca pentru ca foaia trimisa nu avea nici o semnatura / stampila pe ea mi s-a spus sa ma duc la executor sa dea alta foaie prin care sa zica sa nu mai imi opreasca 1000 de lei la munca.

Pe numele meu nu este deschis nici un dosar pe portal.just.ro , si nici numarul de dosar de pe foaia aceea nu il gasesc nicaieri ca fiind deschis.

Nu prea stiu ce sa fac, daca aveti vreo idee as aprecia sa o aud, multumesc
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 10:14, 10 Septembrie 2025
Buna ziua

E posibil, dar nu obligatoriu, ca acea datorie sa se fi prescris. Chiar daca s-a prescis, prescriptia trebuie invocata, nu se constata din oficiu.

Luati legatura cu un avocat, prezentati-i actele pe care le aveti si in functie de situatia specifica decideti impreuna care e cea mai buna varianta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am facut avum 3 ani un imprumut de 3800 lei de la ... Blu8812 Blu8812 Buna ziua, am facut avum 3 ani un imprumut de 3800 lei de la Credius si acum trebuie sa restitui 40000+ 4000 lei cheltuieli executare...am sunat la executor a ... (vezi toată discuția)
Prescris sau nu? bliana bliana Buna ziua! Am luat un credit prin 2006, l-am refinantat prin 2008 si, in urma pierderii locului de munca si a unor probleme familiale, nu am mai reusit sa ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu. bună ziua . am luat un credit de 3000 lei acum ... Denisstefan1989 Denisstefan1989 Poprire salariu. Bună ziua . Am luat un credit de 3000 lei acum circa 7 ani de la un ifn \"Credius\" , nu am plătit. Zilele trecute a venit poprirea la ... (vezi toată discuția)