avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Nu mă pricep. Mă puteți sprijini în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Nu mă pricep. Mă puteți sprijini în redactarea ...

Bună ziua! Nu mă pricep. Mă puteți sprijini în redactarea unui text prin care să-mi exprim pozitia ca reclamanta într-un dosar, care este pe contencios administrativ . Am primit întâmpinarea din partea pârâtului. Termenul îl am în octombrie
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:31, 10 Septembrie 2025
Buna ziua, pentru redactarea raspunsul este necesara studierea actelor dosarului. Contactati un avocat de pe
forum in privat caruia sa ii prezentati inscrisurile si sa va ajute cu redactarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare proces anaf aaamone aaamone buna ziua , am un proces cu anaf , pt neplata taxelor , impozitelor ; as dori sa stiu cum se face o intimpinare , am primit prin posta o adresa de la tribunal ... (vezi toată discuția)
Obligatiile paratului lore1989 lore1989 In cazul in care decid sa ma reprezint singura in instanta,dupa ce am primit o cerere de chemare in judecata care sunt mai exact, pasii care trebuie urmati de ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati sa fac o intampinare si sa imi dati cateva sfaturi!...sunt disperat! cata_johnnny cata_johnnny Buna ziua, In urma cu ceva timp am lucrat la o firma unde aveam ca functie \"director adjunct magazin\", iar in contractul meu individual de munca scrie ca ... (vezi toată discuția)