Buna,
am si eu o intrebare. Sotul meu s-a angajat la o firma de asigurari luna aceasta in data de 8. Dupa vreo 2 zile, a primit si el contractul dar nu apare pe el nicio stampila de la ITM cum ca ar fi inregistrat, doar nr inregistrarii. Are vreo valabilitate contractul daca nu are stampila de la ITM? El pare ca ar fi inregistrat tot in data de 8, dar in data de 8 nu l-a dus nimeni la ITM. Ma poate lamuri si pe mine cineva? Va rog!
Atunci nu a fost inregistrat la ITM.
A fost doar introdus in registrul electronic de evidenta a salariatilor (REVISAL mai pe scurt). Cf legii el trebuia introdus in revisal cu max o zi inainte ca salariatul sa incepaa activitatea. Dar apoi trebuie dus la ITM si inregistrat. Si termenul ptr asta este de 20 zile.
Si dupa ce este inregistrat la ITM, in mod normal trebuie sa se dea o copie si angajatului, dar pe copie sa fie stampila de la itm, nu? si in acest caz ce este de facut?
Cim
mebi
Dupa o perioada de 3 luni am primit contractul individual de munca care [u][b]nu are specificat numarul de inregistrare in registrul general de evidenta a ... (vezi toată discuția)