avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Cu ce dată trebuie să fac cererea de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Cu ce dată trebuie să fac cererea de încetare ...

Bună ziua! Cu ce dată trebuie să fac cererea de încetare a activității în vederea pensionării,dacă ultima zi de muncă este vineri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 10 Septembrie 2025
Despre ce pensionare este vorba?
Limită de vârstă
C.i.m. a incetat /va inceta de drept la data cand a indeplinit cumulativ conditiile de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare ...

In speta, daca vineri indeplineste conditiile de pensionare, atunci aceasta este data incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie + salariu jenicaprod jenicaprod Buna ziua. Am depus dosarul de pensionare la limita de varsta, dar nu am incetat inca activitatea. Decizia de pensionare va veni peste aproximativ 2-3 luni, ... (vezi toată discuția)
Modificare pensionar comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am urmatoarea speta: -o salariata care s-a pensionat, insa decizia de pensionare a adus-o odata cu concediu medical, si de atunci (cam de 2 luni) ... (vezi toată discuția)
Urgent-pensie anticipata sau anticipata partiala!!! anabell anabell Buna ziua, Am si eu o intrebare, si v-as fi recunoscatoare daca as primi un raspuns cat mai curand: in cazul in care un salariat face o cerere catre ... (vezi toată discuția)