avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Referitor la introducerea concediilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Referitor la introducerea concediilor medicale: cu ...

Buna ziua.
Referitor la introducerea concediilor medicale: cu ce data trebuie introdu-se in Reges Online in conditiile in care migrarea salariatiilor s-a facut cu data de 01.09.2025?

Alte discuții în legătură

Nu pot inregistra in reges online un concediu medical ... carmen.herlicska carmen.herlicska Buna ziua! Nu pot inregistra in Reges online, un concediu medical din luna august, inregistrat la firma in 01.09.2025. Data de inceput a medicalului este ... (vezi toată discuția)
Functii noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat? Practic, asta e singurul ... (vezi toată discuția)
Reges online, din nou Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in ... (vezi toată discuția)