avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua , am un credit la BRD cu girant am intarziat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua , am un credit la BRD cu girant am intarziat cu plata ...

Buna ziua , am un credit la BRD cu girant am intarziat cu plata 2 luni banca a dat dosarul catre executor acum am vorbit cu executorul am facut o crere prin care am spus ca pot da 1000 de lei intr-un cont al dumnealui am depus pana acum. 4000 de lei , luna aceasta la inceput am primit telefin de la girant ca ia pus si lui poprire pe pensie 1830 lei ,sunand la dansi am vorbit cred ca cu o doamna spunandu-mi ca si eu am poprire la casa pensiilor (eu nu am luat pensia momentan) . Intrbarea mea e urmatoarea poate sa opreasca banii din doua parti de ce am poprire si eu si girantul?

Alte discuții în legătură

Poprire salariu - executor judecatoresc Janina22 Janina22 In ianuarie 2014 sotului meu i s-a pus poprire pe salariu pentru neplata unui credit facut la Banca Transilvania la care el se pusese girant. Suma totala din ... (vezi toată discuția)
Poprire pentru credit bancar popovici_ioan popovici_ioan Buna seara sunt pensionar ,am 1167 ron.Am o poprire de 350ron si inca o poprire de 200ron.Daca eu ca titular al creditului am poprirea facuta,de ce s-a facut ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi Loretica Loretica Buna searA,am SI eu o întrebare si o mare nelămurire în același timp,va rog din suflet dacă mă puteți ajuta cu un răspuns.Am un acord de plata cu un ... (vezi toată discuția)