avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Spuneti mi va rog modificarile care se cer ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Spuneti mi va rog modificarile care se cer in regesonline ...

Buna ziua,
Spuneti mi va rog modificarile care se cer in regesonline cu ce data se opereaza? la data inregistrarii sau la data cand a produs efecte?Este specificat undeva acest lucru ?
Tichetele de masa trebuie operate in Regesonline?si daca da,unde?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 10 Septembrie 2025
Modiifcarile se pot opera cu data de 01.04.2025 sau cu data inrolarii.

Parerile sunt impartite cu privire la tichetele de masa ....se opereaza la sporuri prin introducerea unei catogorii aparte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare revisal alexandra24 alexandra24 stie cineva daca scrie undeva ca trebuie sa introducem toate sporurile in revisal,cele fixe dar si cele variabile,urmand a fi modificate lunar?Mie mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Data consemnare revisal nou demarela demarela Buna ziua, vreau sa va cer parerea in legatura cu data care trebuie trecuta in noul Revisal la rubrica \"Data consemnare\". Trebuie trecuta data la care se ... (vezi toată discuția)
Sporuri trecute in revisal georgianahandac georgianahandac Buna ziua , cand se trec sporurile in Revisal de la introducerea omului in Revisal sau doar cand se acorda aceste sporuri efectiv ? multumesc (vezi toată discuția)