avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Când se face prima plată a pensiei pt.limită de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Când se face prima plată a pensiei pt.limită de vârstă ? ...

Când se face prima plată a pensiei pt.limită de vârstă ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:33, 10 Septembrie 2025
In prima luna de la data primirii deciziei de pensionare. Daca, calculul pensiei/ emiterea deciziei de pensionare de catre CJP a intarziat, veti primi pensie retroactiv de la data depunerii dosarului de pensionare.
De regula daca au timpul necesar se pune in plata in luna urmatoare a emiterii/comunicarii deciziei.
Daca nu mai au timpul necesar atunci o vor pune in plata dupa inca o luna {a doua luna}.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar pensie @#$% @#$% Buna ziua.Mama mea si a depus dosarul de pensie in februarie 2018 fiind acceptat dar decizia nu a venit nici pana azi(iunie 2018).Este normal sa dureze atat de ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei dupa data deciziei de pensionare StefBoji StefBoji Am citit pe forum ca plata se face in luna urmatoare emiterii deciziei de pensionare. As vrea sa stiu daca acest lucru este valabil chiar daca decizia s-a ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie-salariu pemarian pemarian La un an dupa pensionare in anul 2010 am avut posibilitatea sa lucrez pe o perioada determinata in sistemul bugetar, trebuind astfel sa renunt la pensie ... (vezi toată discuția)