avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Clarificare schimbare motor identic cu cel vechi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Clarificare schimbare motor identic cu cel vechi detinut anterior

Buna ziua,
Din raspunsul dv legat de schimbarea unui motor la o masina, nu reiese clar daca oricum este nevoie de o adeverinta a unui service autorizat RAR, sau numai in situatia in care se monteaza un alt tip de motor si este nevoie de reomologare.
In speta, daca se monteaza un motor identic cu cel initial, pe o masina la un service neomologat RAR, este OK. Vin la RAR cu restul documentelor, se constata ca este identic si se trece noua serie a motorului pe CI. Am inteles bine?

Alte discuții în legătură

act notarial motor GavrilaGD GavrilaGD Buna ziua, Sunt in situatia de schimba motorul pentru masina personala, din diferite motive am ajuns in situatia sa gasesc motor la persoana fizica care nu ... (vezi toată discuția)
Rar nu face omologare pe motor schimbat (motorul e piesa de schimb, unde e problema?) IdaTuning IdaTuning Buna ziua, astazi am fost la registru sa perfectez actele pentru o masina care urma sa o vand (ford mondeo) masina a fost cumparata personal de mine si din ... (vezi toată discuția)
Schimbare motor autoturism tetcu tetcu Buna ziua.Va rog frumos sa-mi spune-ti daca schimb motorul unui Renault T WINGO cu altul second si care are acelasi tip, acelasi cod,aceleasi ... (vezi toată discuția)