avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Este normal sa primesc adresa de la birou ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Este normal sa primesc adresa de la birou executor ...

Bună ziua,
Este normal sa primesc adresa de la birou executor judecatoresc prin care sa mi se solicite sa fiu de acord cu propunerea de dezmembrare a unui teren sau vanzarea la un pret stabilit de persoana interesata de cota parte sau cumpararea cotei parti de la persoana interesata?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:33, 10 Septembrie 2025
Nu v-a venit de la un executor judecătoresc ci v-a fost trimisă o simplă notificare/propunere prin intermediul executorului judecătoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune bilaterală de vânzare-cumpărare teren. vânzătorul pare că vrea să tragă de timp ca să treacă termenul, ce pot face în această situație? iuly_otelea@yahoo.com iuly_otelea@yahoo.com Am facut o promisiune bilaterala de vanzare -cumparare a unui teten intravilan in 24 noiembrie 2017 .am platit suma pt teren (integral) la aceea data iar acum ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare - cumparare dan_plescan dan_plescan La 15-12-2017 am incheiat la notar un antecontract de v-c pt doua suprafete de teren invecinate apartinanad aceluiasi proprietar si i-am platit integral ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare nerespectat? cugetatorul cugetatorul Buna ziua. Se doreste vanzarea unei case cu terenul aferent. In fata notarului se constata ca sunt probleme privind intabularea terenului. Se ... (vezi toată discuția)