avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua..eu locuiesc de 6 ani cu concubinul meu la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua..eu locuiesc de 6 ani cu concubinul meu la parintii ...

Buna ziua..eu locuiesc de 6 ani cu concubinul meu la parintii lui...terenul este pe numele lui taicasu lui socramiu (care este decedat)si pe numele surorii lui care este decedata si nu are copii...terenul care este pe numele ei nu a fost platit la primarie de 20 de ani...as putea sa devin eu propietar pe terenul ei????
Ca sa deveniți proprietar, trebuia sa vi-l transfere mostenitorii proprietarilor, deci acestia trebuie sa dezbata succesiunea intai.
Dacă îl cumpărați sau îl tranzacționați cu proprietarii, puteti deveni proprietar. Întâi trebuie achitate datoriile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afectare succesiune prin neplata impozitelor. bunicii mei, părinții ... DanPopescu1980 DanPopescu1980 Afectare succesiune prin neplata impozitelor. Bunicii mei, părinții tatălui meu, mi au oferit printr un contract de întreținere jumătate din casa lor ... (vezi toată discuția)
Neplata impozitelor la primarie raului raului buna ziua am o rugaminfe si o intrebare la dvs eu locuiesc cu parintii proprietate a lui mama e pe numele ei locuiesc cu ei de 20 de ani din 1993 pana in 2002 ... (vezi toată discuția)
Lipsa de titlu de proprietar Nnic Nnic Buna seara, Am o problema complicata. Dupa revolutie cand s-a dat pamantul la oameni, mama mea a avut drept la pamant ca mostenire. La primarie sa facut ... (vezi toată discuția)