avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In cazul în care în CF este trecută o donatie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In cazul în care în CF este trecută o donatie ...

In cazul daca la- o CF este trecute la act Donatie..Se pot vinde sau dat asa in continuare in fata unei notar public legal mai departe ???.Multumesc foarte frumos daca primesc un raspuns
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:05, 11 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa donati sau sa vindeti, oricum doriti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot primi pe cineva în spațiu dacă nu mi-am întabulat imobilul moștenit? dorintanase2005 dorintanase2005 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea problema.Am 1/2 dintr-o casa mostenita.Am primit de la cealalta persoana procura notariala ca ... (vezi toată discuția)
Pot vinde 50% dintr-un apartament? menționez ca succesiunea ... zender zender Pot vinde 50% dintr-un apartament? Menționez ca succesiunea este facuta, cadastru si certificatul energetic. Sora mea, care deține cealaltă jumătate nu se ... (vezi toată discuția)
Donatie/vanzare a partii de proprietate ce-mi revine, proprietatea fiind comuna cu sotul meu. Corinaalexe Corinaalexe Buna ziua, Impreuna cu sotul meu detinem proprietatea asupra unei garsoniere. Dorim sa divortam de comun acord, la notar dar inainte de aceasta, doresc sa ... (vezi toată discuția)