avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In Reges-Online cum se face modificarea unui spor?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In Reges-Online cum se face modificarea unui spor?

Buna ziua.
In Reges-Online cum se face modificarea unui spor?
Pentru a adauga un spor nou este in regula, se poate, dar nu am vazut cum pot modifica procentul la un spor deja existent . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:03, 16 Septembrie 2025
Sporul vechi mai ramane in istoric?
@DiaMiha
In extras contract, inca nu se vede sporul nou, ca e de la 01.11, dar il vad pe cel vechi. Dar in simulari pe varianta de test, da, se vede cel vechi si perioada.
Ultima modificare: Marți, 16 Septembrie 2025
Anna S., utilizator
Daca este de la 01.11 ..nu cred ca este vizibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functii noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat? Practic, asta e singurul ... (vezi toată discuția)
Reluare cim cristinasova cristinasova Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cum operez un contract de munca a unei salariate care si-a dat demisia de la firma si dupa 2 saptamani s-a razgandit si vrea ... (vezi toată discuția)
Revisal sporuri gu_vio gu_vio Stie cineva cum pot sa introduc in Revisal sporurile care nu se regasesc in nomenclarorul de sporuri din aplicatie ? In CCM negociat la nivelul unitatii am ... (vezi toată discuția)