avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Daca am un salariat care lucreaza de luni ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Daca am un salariat care lucreaza de luni pana vineri ...

Buna ziua,
Daca am un salariat care lucreaza de luni pana vineri de la 8 la 16 si sambata o data la 2 saptamini de la 9 la 14 si primeste liber platit in ziua de luni imediat(se respecta liberul legal de 48ore, duminica si luni), cum inregistrez in reges online ca timp de lucru?inegal?si specific aceste detalii la mentiuni?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 11 Septembrie 2025
Da, se respecta liberul legal de 48 ore...eu as merge pe varianta 8 ore/zi, cu repartizarea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore libere Anamaria1313 Anamaria1313 buna ziua, intalnesc urmatorul caz, un angajat lucreaza 8 ore pe zi de marti pana vineri inclusiv. sambata lucreaza 4 ore. pentru acestea primeste spor de ... (vezi toată discuția)
Cum pontam sambata? hgabi hgabi Am urmatoarea situatie: programul de lucru cu clientii firmei este urmarorul luni -vineri:8-18, iar sambata:8-13. Angajatii sunt programati in ture, astfel ... (vezi toată discuția)
Cim cu 8 ore program inegal dar in pontaj e cu 11 ore TothAster TothAster Buna ziua, daca avem facute CIM cu 8 ore program inegal specificat, dar cei care au acest CIM, lucreaza in bar-restaurant de tip fast food si lucreaza cate ... (vezi toată discuția)