avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare tichete de masa in Reges Online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare tichete de masa in Reges Online

Buna ziua,

Se inregistreaza si tichetele de masa in Reges Online si daca da, la ce sectiune?
Se trece valoarea tichetului de masa? Sau ce valoare se trece?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 11 Septembrie 2025
Chrisblinky2024, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:15, 11 Septembrie 2025
Parerile sunt impartite cu inregistreaza lor ..se trece valoarea totala, in opina mea
Din pacate, valoarea totala a tichetelor nu o stim, pentru ca e in functie de cate zile lucratoare a avut un salariat in luna respectiva.
Atunci se poate merge pe varianta neinregistrarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cazul noilor reglementari, privind scutirea impozitelor ... d.nicolin@house-of-communication d.nicolin@house-of-communication Buna ziua, in cazul noilor reglementari, privind scutirea impozitelor in IT pentru un calcul scutire si nescutire se putea fol0si si calculator online de ... (vezi toată discuția)
Reges online, din nou Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa?? Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna ziua! Intrebarea mea se refera la valoarea tichetelor de masa etc..Dupa cum stim de la 01.07.2010 se impoziteaza si tichetele.Deci trebuie sa trecem pe ... (vezi toată discuția)