avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Exista o lege care permite sa devii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Exista o lege care permite sa devii proprietarul ...

Buna seara,

Exista o lege care permite sa devii proprietarul unui teren, daca un număr de ani te ocupi de teren și plătești impozit ? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Cand devii coproprietar raului raului buna ziua daca eu stau de 21 de ani in casa care au locuit parintii cu mine ei au decedat si casa proprietara este mama ca nu am dezbatut succesiunea si eu ... (vezi toată discuția)
Reintregirea mostenirii Cristian2507 Cristian2507 Bunicii mei au avut un teren intravilan de 1920m2.in anul cind Ceausescu a dispus sistematizarea comunelor , au dat unui cetatean 350m2 ,printr-o intelegere ... (vezi toată discuția)
Împroprietărire la primărie? sielgabe sielgabe Împroprietărire/intabulare la primărie? Există un fenomen în comuna mea, prin care primăria îi face proprietari pe cetățenii fără acte de ... (vezi toată discuția)