avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara , pot cere recalcularea la pensia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara , pot cere recalcularea la pensia alimentara dacă ...

Bună seara , pot cere recalcularea la pensia alimentara dacă mi sa u micșorat veniturile ? Doar în instanta ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:32, 11 Septembrie 2025
Puteți cere în instanță asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara , pat cere recalcularea la pensia alimentara dacă ... Ionut bulboana Ionut bulboana Bună seara , pot cere recalcularea la pensia alimentara dacă mi sa u micșorat veniturile ? Doar în instanta ? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Micsorare pensie alimentara B. Elena B. Elena Buna ziua, Trebuie sa platesc pensia alimentara si din pacate mi s-a micsorat salariul in urma schimbarii locului de munca. Acum trebuie sa cer scaderea ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere costycosty costycosty Sunt bugetar. Am pensia alimentara stabilita de plata la 330 lei la un salariu de 1360 lei. Odata cu taierea de 25% salariul a scazut dar pensia nu. Cum ... (vezi toată discuția)