avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tichetele de masă se iau in calcul la stabilirea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tichetele de masă se iau in calcul la stabilirea pensiei de întreținere a minorului?

Tichetele de masă se iau in calcul la stabilirea pensiei alimentare creștere copil. La societatea unde lucrez în tinpul pandemiei tichetele de masă leau inclus în salariu sa cerească brutul.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:09, 12 Septembrie 2025
Divergențe jurisprudențiale privind includerea tichetelor de masă în veniturile în raport de care se stabilește pensia de întreținere datorată de către părinte copilului
[ link extern ]

Vedeti si
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa AlinaMaxim AlinaMaxim Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajute cineva in completarea unei adeverinte pentru cresterea copilului pana la 2 ani. Dilema mea ar fi urmatoarea venitul ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil emilianicolau emilianicolau Buna ziua, As vrea sa stiu daca la baza de calcul a indemnizatiei crestere copil se ia in calcul venitul net inainte de impozitare sau dupa impozitare. ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa si cas Remus47 Remus47 Valoarea bruta a tichetelor de masa este purtatoare de CAS ? Stiam ca se ia in considerare la venitul brut dupa care se face punctajul de pensie. Daca s-a ... (vezi toată discuția)