avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca avem act de aeparatie de bunuri si achizitionez ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca avem act de aeparatie de bunuri si achizitionez un apartament, ...

Bună ziua! Daca avem act de separatie de bunuri si achizitionez un apartament, la mostenire participa si copii sotiei? Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2025
Costin Sima, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:19, 12 Septembrie 2025
Daca sunt doar copiii ei, o mostenesc doar pe ea, iar sotia u va avea in proprietate si casa dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi are copilul din afara căsătoriei in cazul nostru? Kataleia Kataleia Bună ziua! Sunt căsătorită, avem 2 copii iar soțul mai are un copil dintr-o căsătorie anterioară. Când ne-am căsătorit am făcut act de separație ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori o lămurire referitoare la succesiune. mama ... Lazar_s Lazar_s Bună ziua. As dori o lămurire referitoare la succesiune. Mama mea a murit și tata s-a recăsătorit și locuiește cu actuala in Apartamentul părinților ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! 1.sunt recăsătorita de 3 ani, eu am 2 copii din ... Ana.S. Ana.S. Bună ziua! 1.Sunt recăsătorita de 3 ani, eu am 2 copii din prima căsătorie, iar soțul are 3 copii din prima lui căsătorie. Eu am un apartament luat ... (vezi toată discuția)