avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua.Cine deține arhiva fostului CPL P.NEAMT?Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua.Cine deține arhiva fostului CPL P.NEAMT?Am nevoie ...

Bună ziua.Cine deține arhiva fostului CPL P.NEAMT?Am nevoie de o adeverință pt.grupa a2a de muncă.Am incercat și la arhivele naționale,dar nu se afla la ei.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Carte de munca aura19731991 aura19731991 buna ziua.am pierdut cartea de munca.am de munca.am declarat-o pierduta la monitorul oficial.am fost si la itm iar cei de acolo spun ca trebuie sa am si ... (vezi toată discuția)
Detinatorul legal al arhivei nu vrea sa elibereze adeverinta pentru pensie Ion Soare Ion Soare Buna ziua, Dosarul pt.pensionare a fost respins de casa de pensii pe motiv ca adeverinta pt.grupa I de munca eliberata de angajator in 2003 trebuie inlocuita ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa de munca aur19 aur19 Buna Ziua, Ma numesc Aurora si ma confrunt cu problema obtinerii unei adeverinte pentru grupa de munca. Firma la care am lucrat nu mai exista. Cine mai ... (vezi toată discuția)