avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna eu am depus buletinu meu si al mamei pt flotant ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna eu am depus buletinu meu si al mamei pt flotant si am o ...

Buna eu am depus buletinu meu si al mamei pt flotant si am o întrebare la posta nu imi da bănuți cu copia buletinului pana ma duc după buletin ?

Alte discuții în legătură

Pot conduce cu copie după buletin ? AnNemic AnNemic Bună ziua , astăzi am făcut cerere pentru viza de flotant , și mi s-a reținut buletinul pentru 12-14 zile . Pot conduce un autovehicul cu o copie după ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca educatoare RosuLidia RosuLidia Bună ziua! Pentru dosarul de modificare a contractului de muncă din perioada determinata in contract pe durata viabilității postului primul criteriu este ... (vezi toată discuția)
Pierdut buletin.si farà.spatiu lily76 lily76 Buna seara vorbesc in numele mamei mele. CARE DUPA CE A VANDUT APARTAMENTU LA EXPIRAT BULETINU MOMENTAN LOCUIESTE CU CHIRIE .CUMNATU MEU A LUATO LA EL IN ... (vezi toată discuția)