avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt PFA, voi calcula veniturile pentru anul 2025 dupa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt PFA, voi calcula veniturile pentru anul 2025 dupa 31 decembrie ...

Sunt PFA (activitate independenta, sistem real), voi calcula veniturile pentru anul 2025 dupa 31 decembrie 2025 si voi depune declaratia unica la ANAF. Deoarece veniturile mele sunt mici pot depune dosarul pentru bursa sociala si rechizite la scoala copilului dar mi se cer veniturile lunare din ultimele 12 luni, respectiv venitul net realizat in luna iulie 2025. Ce venituri ar trebui sa declar si ce documente sa anexez? Am descarcat adeverinta de venituri din SPV, pentru 2024 sa spunem ca pot face media dar pentru 2025 imi apar venituri zero si eu stiu ca nu este asa. multumesc
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2025
psihomind, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil pfa/pfi sistem real 2025 victor_dutu victor_dutu Indemnizație creștere copil PFA/PFI sistem real 2025 - corelare cu noile modificări aduse Codului Fiscal Luăm ca ipoteză cazul unei persoane fizice ... (vezi toată discuția)
Dețin un pfa a cărui activitate doresc să o suspend Radu L Radu L Bună ziua, Dețin un PFA, a cărui activitate doresc să o suspend temporar începând cu 21.03.25 spre a intra în concediu de creștere a copilului. ... (vezi toată discuția)
Plata cas 2025 UngureanuE UngureanuE Buna ziua. Mi-am infiintat pfa in februarie 2024 si am declarat atunci venituri estimative, estimand ca ma voi incadra in venit net suficient de mare pt plata ... (vezi toată discuția)