avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am un prieten caruia i-a fost suspendat permisul 90 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am un prieten caruia i-a fost suspendat permisul 90 zile pentru viteza ...

Am unprieten care ea fost suspendat permisul 90 zile pentru viteza in localitate 103km.după 0 saptamina a fost prins de politie cu permisul suspendat. Ce trbuie sa facă?)
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:54, 12 Septembrie 2025
Adica a fost prins circulind fara permis, acesta fiind suspendat ?
Ar trebui sa-si caute, la un moment dat un avocat.
Art. 335: Conducerea unui vehicul fără permis de conducere (cod penal)
(2)Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule, tramvaie ori tractoare agricole sau forestiere în România se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am condus de două ori cu permisul suspendat și m-a ... Emanuel111 Emanuel111 Dacă am condus de două ori cu permisul suspendat , și m-a prins politia În două rânduri la puțină distanță una de cealaltă Ce se poate întâmpla (vezi toată discuția)
prins de poliție cu permisul suspendat Emanuel111 Emanuel111 Buna seara un prieten a fost oprit de poliție a fost testat cu alcool testul și a ieșit pozitiv Ia suspendat permisul După.cateva zi a fost prins cu ... (vezi toată discuția)
Ce sancțiune riscă o persoană care a fost prinsă conducând un autovehicul fără a poseda permis de conducere ... ContSters396991 ContSters396991 Ce sancțiune riscă o persoană care a fost prinsă conducând un autovehicul fără a poseda permis de conducere, având în vedere că nu a încălcat ... (vezi toată discuția)