avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua ! Se poate pune proprie pe venit în cazul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua ! Se poate pune proprie pe venit în cazul în care ...

Bună ziua !
Se poate pune proprie pe venit în cazul în care ai amenzi nechitate și penalizări ?

Alte discuții în legătură

Penalizare asociatie propietari dragomir nini dragomir nini In perioada februarie 2010- august 2010 am acumulat la intretinere o datorie de 1400 ron si penalitati de 200 ron. Am achitat integral la data de 30 septembrie ... (vezi toată discuția)
Mi-a blocat cardul pentru amenzi ratb Tuhim Tuhim Buna ziua, In decembrie 2014, mi-a venit in posta o somatie si un titlu executoriu pentru trei amenzi RATB ( Regia Autonoma de Transport Bcuresti) ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,socra mea are o executare venita de la un executor.ii ... Lylyana37 Lylyana37 Buna ziua,socra mea are o executare venita de la un executor.Ii se oprește o datorie pe care dansa o are la sc.raja.De anul trecut ii s-a pus proprie pe ... (vezi toată discuția)