avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Dacă am achitat suma executată, dar ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Dacă am achitat suma executată, dar executorul ...

Bună ziua. Dacă am achitat suma executată, dar executorul nu mi-a ridicat sistarea la bănci și nici nu îmi răspunde nimeni la telefon, cum procedez? Executorul este din alt județ.

Alte discuții în legătură

Recuperare debit obligatie intretinere ankka2006 ankka2006 Buna ziua! Am o nelamurire legata de un debit obtinut prin sentinta judecatoreasca- legalizata, care a fost ulterior transcrisa prin executare silita, dar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost executata silit, a fost retinuta integral ... Maria Antoaneta Maria Antoaneta Buna ziua, Am fost executata silit, a fost retinuta integral si virata suma catre executor de angajator. Banca continua sa-mi retina lunar suma integrala, ... (vezi toată discuția)
Poprire Mir. Mir. Mi s-a făcut proprie pe indemnizație in anul 2016,pe un credit din 2008precizez că nu a fost achitat integral.Intrebarea mea este se mai poate pune proprie ... (vezi toată discuția)